5 dagars intensivkurs

Skapa egna appar för iOS

Framtiden är mobil

Så det behövs fler iOS-utvecklare

Om du som företag har utvecklare som anställda så lönar det sig snabbt att låta dem utbilda sig inom apputveckling. Allt fler personer utför alla sina ärenden via mobilen och förväntar sig att det är möjligt att göra så. Att inte finnas på App Store och erbjuda högsta möjliga nivå av tillgänglighet är att frånsäga sig en stor del av sin potentiella marknad. Genom att utveckla er egna app eller mobilisera ert befintliga system så ökar ni snabbt er närvaro hos kunderna. Samtidigt är det förväntat att ni även erbjuder snabb support och åtgärdar problem på kortast möjliga tid, något som är svårt när man anlitar en extern byrå.

Vad ingår?

Uppdaterad kunskap, god lunch varje dag och massor av programkod

Kursen hålls i lyxiga lokaler på The House i Nya Hovås med plats för upp till 10 deltagare per utbildningstillfälle (minst 5 deltagare krävs). Egen utrustning i form av en bärbar dator från Apple skall medtas med all nödvändig mjukvara installerad. Särskilda önskemål som annan utbildningsplats, sekretessavtal eller allergier skall meddelas i samband med anmälan.

Visuellt arbete

Gärna med andra

Vår process har utformats för att kunna sitta tillsammans med kunder och snabbt ta fram bra produkter. Vi använder visuella verktyg så ofta som möjligt och jobbar med flöden.

Använda paket

Ny funktionalitet, snabbt

Det finns massor av befintlig funktionalitet online i form av paket som snabbt kan importeras i ett projekt. Vi lär oss hur några av dessa kan spara massor av tid.

Ditt ansikte utåt

Publicering av appar

När appen är färdigutvecklad så går vi igenom hur man paketerar, publicerar och uppdaterar appar för App Store samt några program som snabbt ger valuta för pengarna.

Intresseanmälan

Nästa utbildningstillfälle: Hösten 2019

Tack för visat intresse! Vi återkommer inom de närmaste dagarna med förslag på datum för nästa utbildningstillfälle!