Wync Work

Anteckna och spara som PDF

Under hösten 2012 så fick vi uppdraget att ta fram en app som låter en öppna de vanligaste dokument-typerna, skapa markeringar och exportera som PDF. Konceptet vi tog fram gav upphov till en rad innovationer som vi är stolta över att få presentera. Appen listar bl.a. innehållet på ditt Dropbox-konto, speglar mapp-strukturen under tiden du navigerar och sparar alla dokument du öppnar så de är tillgängliga offline. Och det är bara version 1.0.

Det är riktigt smidigt att arbeta i Wync. Gränssnittet är uppdelat i tre områden; navigering, dokument och panelen med verktyg på höger sida som låter användare flytta på lager, stryka över, skriva med penna, sudda lager och skapa text- och färgrutor.

En helt unik funktion i Wync är navigeringen. Vi ville skapa en snabbare typ av navigering än standarden och samtidigt visa hela hierarkin. Den vertikala listan ger användare möjlighet att snabbt se var man befinner sig och hoppa tillbaka till vilken mapp som helst i hela trädet.

Under listan med filer finns knappar för att synka alla filer eller ladda upp ett foto, snabbt och enkelt. När man är klar med sin redigering så är det bara ett knapptryck för att spara som PDF till Dropbox eller direkt till skrivaren!